Måndag.

Jag fortsätter att äääälska mina måndagseftermiddagar! Sluta 15, hemma lite efter 16.
Har diskat och plockat lite, skrivit handlingslista till Määxi, rensat skafferiet och skrivit jooordens fetaste att-göra-lista. Kommer att bocka av allt denna vecka. Eller vaddå kommer? Jag måååste! Annars blir det jobbigt, kontrollfreak som jag är.

Nu ska jag fortsätta med den jobbiga sysselsättningen jag hållt på med den senaste timmen; mörk lägenhte, cola light, soffa+filt, Glamourama och stylisterna. Ohh så myyysigt.

Later!


Allmänt | | Kommentera |

Fake it til' u make (up) it!

Smiiinket ja. Asså jag är verkligen inte bra på att sminka. Kan ingenting om vilka färger som passar den och den, utan jag slänger mest på det jag vet att jag passar och trivs i.
Har massor med smink eftersom jag dels köper ganska mycket på jobbet bara för att testa, dels har jag fått endel både här och där. Även om det inte används så ofta är det kul att ha där i skönhetslådan när man vill leka och testa lite nytt. Huuur som helst. Just nu använder jag:

Foundation - Clinique repairwear färg vanilla. Har använt Clinique stay true i hur många år som helst men efter att en slump ha sprungit på repairwear är jag fast! Det är egentligen en antiage foundation, men den sitter sjukt bra och håller hela dagen (dessutom är jag ju gammal nu;)). Applicerar med svamp eftersom jag tycker det blir dåligt resultat med fingrar. Pris: ca 350:-

Rouge - H&Ms egna i färgen bronze. Sveper det med en stor borste i hela ansiktet som ett solpuder och markerar kinderna lite mer med en mindre borste. Love it! Pris: 49:50.

Mascara: Har använt tusen olika mascaror och är egentligen mest förtjust i YSL Volume effet faux cils. Dock säljs inte det här i lilla hålan och sist när jag skulle köpa var den slut. Därför har jag i väntan på att ha tid att åka någonannanstanns fått införskaffa mig en budgetfavvis. A million lashes från L'oreal som dock är sjukt fantastisk! Jag använder den extrasvarta eftersom jag gillar dramatiska ögonfransar med massor av volym. Pris: L'oreal ca 170:- , YSL 350:-

Eyeliner / kajal: Till vardags brukar jag dra ett streck med eyelinern just bara för att det är så enkelt och sparar tid, men till fest är det oftast sotade ögon med hjälp av utsuddad kajal som gäller. Ang eyelinern gäller samma sak här som vid mascaran; Gärna YSL men just nu använder jag H&Ms och den är riktigt bra! Precis sådär perfekt pensel och riktigt svart. Kajalen är från Dior. Pris: Eyeliner H&M 59,50:-, YSL 280:- om jag minns rätt. Kajal: 250:- har jag för mig.

Ögonskugga: Använder knappt men när jag väl gör det är det H&Ms egna som gäller. Riktigt bra och sjukt billiga. Pris: (den på bilden, finns i flera olika färger) 19,50:-

Ögonbrynspenna: Har slutat att markera brynen (bara därför gjorde jag ju det såklart igår) eftersom jag tycker att de smälter bättre in till mitt hår omålade. När jag väl gör det använder jag penna från Lancome. Pris: Minns tyvärr inte.

Läppglans: Här har jag oxå testat alla jag kan komma på! Just nu är det L'oreal Glam shine som gäller, varvat med plumpglosset Lipinjection från Too Faced. Något av det värsta jag vet är röda läppar som inte kommer från rött läppstift, och bleka läppar är bland det finaste jag vet. Speciellt till svart ögonmake-up. Därför duttar jag alltid ett tunnt lager foundation på läpparna innan jag använder läppglans. Pris: Glam shine: 120:- har jag för mig, Too Faced: 290:-

Allmänt | | 2 kommentarer |

The weekend is over for now.

Men åhh vilken trevlig helg detta har varit! En så perfekt mix av både det ena och det andra.
Jg har blivit mig själv igen... dvs fått naglarna uppbygda och håret klippt och färgat. Känner mig superfräsch! Shoppat lite men inte över sig mycket. Druckit vin, vin, vin och drinkar. Vart på födelsedagsfest hos finaste Emelie och trffat trevligt folk. Men äsch detta vet ni ju redan hehe.

Idag har jag försökt mig på att baka macaroons. Det gick inte så bra hehe. Fick slänga hälften eftersom de inte vart ordentligt bakade i ugnen. Får ge det ett nytt försök i veckan och om det inte vill sig får jag väl köra på köpta, och det är ju ganska ok det oxå ;).

Nu har jag precis lagat sjuuukaste lasagnen. Den blev så underbar och om jag inte redan vart så mätt hade jag ätit upp hela formen. Ahhh LÄNGTAR till lunchen imorgon!

Fick en kommentar ang. vilket smink jag använder så det får komma ett eget inlägg angående den saken. Stay tuned;).

Nu ska jag diska. Prova kläder. Vänta på Solsidan och planera lite smått. På tisdag är det ju min födelsedag=).

Puss gullisar!
Allmänt | | Kommentera |
Upp