Söndag.

Jobb fredaglördagsöndag. Sjukt mycket att göra.
Stressat. Igår Systemet, Ica OCH hinna käka lunch på 45 min. Idag handlade jag hela nyårsmenyn på Ica och åt lunch på samma tid. Grym brud.
Nu har jag semester i en vecka och shit vad skönt det ska bli!
 
Unnade mig AW med Johan ikväll efter att vi stängt. En pasta, ett glas vitt och efterrätt på Vapiano satt fint det. Som en smäck! Åkte sedan hem och provade mina nya byxor och dom passade minsann bra dom oxå. Herregud vad tighta jeans och pasta kan rimma bra ibland;).
 
Hörs imorgon.
Puss!
| | Kommentera |

27 december.

Igår spenderade jag min annandag med att jobba. Precis som alla andra år. Har faktikst aldrig varit ute på juldagen under mina tjugosex år, men det gör ingenting. Dubbelt betalt är inte att leka med det heller;). Jobbade iallafall i elva timmar igår, och sedan åkte jag hem och bara njöt i min pyjamas med Twistpåsen och TVn. Shit vilken mysig kväll. 
 
Idag är jag ledig och har fakiskt inte gjort allt för mycket av min dag hittills. Ätit lååång frulle och läst Nöjesguiden, duschat länge och nu sitter jag här i soffan iklädd tights och tisha från Acne och bara myser. Har egentligen en lång todo-list att ta tag i, men känner att den här dagen nog är behövlig för mitt välbefinnande hoho.
 
Vi hörs senare babes. Nu ska jag ta tag i lite mailande, och senare eventuellt lite "nödvändig" shopping iform av undies och parfym.
 
Later!
Puss
| | Kommentera |

Julafton.

Hade den bästa sådan man bara kan tänka sig igår!
Först jobb i fyra timmar och sedan hem till mamma och pappa för gröt innan Kalle. När klockan vart 15.15 låg vi i en hög i soffan och sov som stockar alla tre haha.
 
Kvällen spenderades hos mormor och morfar med nästan hela släkten enligt tradition. Massor med mat, godis, julmust och jaa.... ni vet ju hur det ser ut på julen lixom?=)
 
När det vart dags för julklapparna kan jag säga att jag blev mycket mer än nöjd! Fick bla pengar, presentkort, Tomas Saboberlocker, champagneglas från IIttala, signerad kokbok av Mobica Ahlberg och det allra bästa; en gräddvit Kitchen Aid! Preciiiis vad jag hade önskat mig! Åhhh! Nu vet ni vart i ska komma om ni vill ha bullar, scones och kakor hehe.
 
Idag sov jag till klockan 13 och det kan jag säga a det vart välbehövligt. Så sjukt trött! Har precis duschat och klätt på mig och ska strax hem till familjen för mys och mer godis och mat. Älskart
 
Hoppas att ni oxå hade en underbar gårdag och njuter av ledigheten idag.
Kärlek!
| | Kommentera |
Upp