När det känns som om ditt bästa inte är tillräckligt bra.

Det är som om jag precis sett en film jag vet att jag aldrig kommer att kunna se igen. Det är en film man bara kan se en gång. Den blev lixom en sån där film som bara visades för en utvald och liten skara på en filmfestival. Den gick inte upp på bio, och den släpptes aldrig på dvd. Den kom och den gick, och skådespelarna fick aldrig betalt och den utlovade ersättningen för besväret.

Eftertexterna till filmen börjar rullas upp. Musiken, fotograferna, regissörerna och statisterna. Baserad på en verklig händelse. Inga människor kom till skada vid inspelningen. Stuntscenerna utförda av professionella stuntmän. Försök inte dig på att göra detta hemma. 

Jo. En människa kom till skada vid inspelningen av vår film, och det var jag. 

Allt har ett slut. Jag trodde bara i min naiva värld att denna film skulle bli en succé. En klassiker med ett "så levde de lyckliga i alla sina dagar"-citat i slutet. 

Det blev inte så. Det blev bara rullande eftertexter och ett stort error på rutan. 
The end. 
| | En kommentar |

Over.| | Kommentera |

Helgen.

Fredag. Lycka som sagt. Kunde inte sitta still på tåget. Stan. Nya naglar. Fick ett samtal och hade fått blomsterbud! Middag på Harrys. Vitlöksbröd, oxfilépasta med ruccola och parmesan, chokladpannacotta och vin. Hem. Somnade på soffan. Så lugn i kroppen och det var längesedan!

Lördag. Vaknade tidigt av mig själv. Städade hela lägenheten så jävla grundligt. Det var månader sedan sist för jag har verkligen inte orkat. Cyklade hem till pappa. Vi stack ut i skogen och sprang. Sedan frulle efter det. Blomsterlandet. Hem. Dusch. Fix. Två timmar på Snooze. Hej jag är blondin! Resten av eftermiddagen i solen. Kväll. Fix. Blondie. Vin vin vin. Kstad. Bishops. Mer vin. Hem. Kaffe. Hamilton i nationens intresse på tv. Micke P är snygg han. Snygg och såå bad! (Såklart;) ). Somnade på soffan igen. Vaknade runt fyra och somnade om. 

Söndag. Sov till 14. Betalade räkningar och vek in ren tvätt. Tog bilen hem till mamma och pappa. Verandan. Grillmiddag. Åkte hem. Sortera smutstvätten. Ska boka tid imorgon. Sett tre Annika Bengtzonfilmer. Nu min säng.

Tusen tusen tack för denna helg! Den har varit underbar och jag har kunnat andats ut, träffa de som bryr sig om mig -men tyvärr inte träffat den som tydligen inte bryr sig alls- och kunnat känna mig nöjd och stolt över mig själv. Det händer verkligen aldrig så tack!

Godnatt <3
| | Kommentera |
Upp