Onsdag.

Fantastisk sådan där vanlig dag idag!
Bra resultat på min hängning på jobbet. Givande läkarbesök. Pakethämtning. Nya Dermalogicaprodukter. Vart i såååå stort behov, handtvål och bodylotion är inte det bästa för ansiktet. M&M till mellanmål. Storhandling av mat. Ett litet glas vin och en bit paj. Catch-up med fina vänner över sms, skype och fb. Skulle bara möta min Mr S över en cigg, men det blev mys i två timmar istället. Det abslout bästa jag vet. Nu hemma i min bästa säng och ska somna så fort jag bara kan. Hade fönstret öppet när jag var ute så täcket och kuddarna är sådär perfekt kyliga.
 
Imorgon jobbar jag kväll, och ska ha dessutom ha feedbackmöte med HR och visual. Håll tummarna för mig att det går bra=).
 
Puss och godnatt <3
| | Kommentera |

Lördag.

För en vecka sedan gick jag runt hemma och grät för att jag inte ville åka. Ville inte lämna, ville inte tänka, ville ingenting. Typ bara vara hemma. Apatisk.
 
Men. Vilken fantastiskt vecka detta har varit och nu vill jag inte åka hem. Ödets ironi. Varför bor man egentligen i Sverige? Jooo ja vet vi har det rätt bra -väldigt bra-, med relativt lika villkor, hyffsad rättvisa och blahablaha ni fattar vad jag menar. Men jag kan ju inte förstå att jag om ett dygn måste ha på mig min Fjällrävenjacka eller min päls igen, inte efter att ha glidit runt i bikini och långklänning en hel vecka. Jag kan inte förstå att jag på måndag åter igen äter ett ägg till frukost istället för joghurt med färsk frukt, nötter och bär, samt croissant doppad i Nutella. Att jag på måndag måste betala för min lunch och min dricka istället för att sätta upp det på rum 318. Att jag inte längre kan snitta tre glas vin om dagen utan risk att bli alkoholiserad. Jag älskar solen. Jag älskar att bli brun och jag älskar att jag har fräknar och inte behöver sminka mig.
 
Men. Det finns ju lite bra ändå med att komma hem. Om en vecka fyller jag år. 28 år för att vara exakt och det ska jag fira med festfestfest. Imorgon ska jag flygplatsshoppa. Jag är brunare än de flesta hemma på jobbet. Och inte minst... Om 24 timmar nästan exakt är jag åter igen hemma hos han som betyder mest och som jag saknat under alla dessa åtta dagar. Han är den bästa och finaste killen på jorden, och jag är så fruktansvärt glad att han råkade komma in i mitt liv sådär klockan halv fem en lördagnatt i november på ett kebabställe. <3
 
Godnatt. Nästa gång vi hörs är det i Sverige.
Puss!
| | Kommentera |

Like everything will be okey=).

Denna resan är otrolig. Första dagen vart lite jobbig -dock bara pga mina egna tankar, samt saknad-, men idag har det vart fantastiskt och jag njuter av varje sekund!
 
Har spenderat dagen vid poolen. Läst, sovit, druckit Cola light, ätit ceasarsallad, badat massor och ätit glass. Sedan upp på rummet och somnade innan det vart dags för dusch och fix. Bjöd mamma och pappa på middag. Känns som det är det minsta jag kan göra efter att ha blivit bjuden på hela denna fantastiska resa med alla möjliga faciliteter. Blev klassisk BBQ med verkligen alla tillbehör man kan tänka sig. Obegränsat med vin etc till det så ja.... Hej både rosé och vitt:P. Efter maten vart vi ute och shoppade, och jag köpte två parfymer jag har velat ha länge (YSL Manifesto och Prada Candy), samt två klänningar på Mango. Imorgon ska jag ta en PW till Zara och köpa ett par skor jag kärade ner mig fullständigt i igår, och sedan är min födelsedagsoutfit klar=).
 
Nu har jag precis godnattskypat med den finaste killen -människan!- jag vet, så jag tänkte säga godnatt till er oxå.
Ta hand om er.
Kärlek
 
| | Kommentera |
Upp