Insomnia.

Vad gör du när du inte kan sova Emelie? Spanar lägenheter jag aldrig kommer ha råd med på hemnet.
Varför kan du inte sova Emelie? Ett ord räcker och det stavas H-O-S-T-A. 

Perfekt söndag. Sovmorgon. Smoothie till frukost. Dusch och fix men inget smink. Blomsterlandet, EMmöbler (där mamma och pappa köpte den vackraste lampan!) och Maxi. Fika ute i solen. Läsa bok i solsängen på verandan. Söndagsmiddag. Häng hos morbror&moster. Hem. Fix och sånt. Långt telefonsamtal med lillasyster. Annika Bengtzonfilmen på fyran. Jo typ så. 

Tack för denna fantastiska underbara helg. Jag är så tacksam livet för att du gett mig dessa dagar. Jag har äntligen kunnat vara avslappnad i huvudet sedan i januari pga mkt tankar på jobbet. Tack!

Nu känner jag att hostmedicinen verkar så jag ska försöka somna. 
Sov gott. 
Puss

| | Kommentera |

Lyckad lördag trots allt.

Blev som ni nog kan förstå väldigt mycket soffa idag. Orkade inte ens gå upp och köpa godis och då är det illa! Haha. 

Vid sex tog jag mig dock i kragen och lagade middag, tog världens längsta dusch och ett glas Perfect day rosé. Sminkade mig, lockade håret och slängde på mig en ny rosa klänning från H&M Trend och klackar från Acne. Mötte sedan upp mina två favvobrudar för massa snack och vin. Trevlig kväll!

Nu är jag dock hemma igen. Tidigt för att vara jag på en lördag. Sitter i sängen i myskläder och äter päronglass för att lindra min sjukt onda hals. Imorgon blir det akuten, tro mig! Detta är nästan värre än halsfluss faktiskt och då är det illa:(. 

Nu börjar en romantisk komedi på trean så den tänker jag se minsann i brist på annat. Kommer förmodligen somna till den men det må va hänt!
Sov gott finisar!
Puss

| | Kommentera |

Effektivitet.

Ja man kan ju inte säga annat än att man hinner mycket när man inte kan sova? Åttonde maskinen är strax klar och det är tur för nu är tvättmedlet slut. 

Känns konstigt eftersom det är vid den här tiden jag brukar vakna på helgen och nu har jag typ eftermiddag med choklad, cola, soffa och Glee. Joråååå. Måste dock försöka sova lite snart. Bara för att jag vet att jag får;). 

Tråkigt inlägg, men det handlar typ om att fördriva tiden. Jag längtar sååååå till gymmet, så denna sjukdom kom väldigt olägligt:S. 

Puss
| | Kommentera |
Upp