Mondaaaay.

Helluuu bloggishen! Idag är det måndag minsann och jag har haft en arbetsdag bestående av fyra timmar. Haha. Lite kassa, lite prov, lite städ och lite lager och sen var jag hemma i princip lika snabbt som jag gått. Om man nu kan uttrycka sig så. Iklädd nya kläder från gårdagens Välabesök blev dagen ännu mer perfekt och nu liggandes i soffan med -jag ska räkna- 15 tända ljus, Roomservice och kaka&mjölk kan det knappt bli bättre? Or what do u think?

Helgen jaa... den kanske man ska ta och skriva lite om oxå. Lördagen genererade ju fest hos bästa Elin. Blev bjudna på underbar middag bestående av brushetta, pasta carbonara och ngn form av vanilj/blåbär/jordgubbstårta. Totaly FAB is all I can say. Drack ett par glas champagne, men fick sen sjukt ont i magen och så var den lördagskvällen over and out för min del. Tråkigt, men sjukt kul så länge det varade.


Igår körde jag och Linnea en roadtrip till IKEA/Väla. En söndag innehållandes allt ifrån felkörningar, wienerbröd, arga blondiner i en bil lite för nära och mexikansk mat till shopping, fullastad bil och en schnyyyyggg IKEAkille. Asså han var heet. Haha. Perfa dag som jag senare avslutade med True Blood, godis samt den sedvanliga söndagstvätten. Därhittar jag alltid plagg jag glömt bort att jag har trots att det bara var en vecka sedan jag tvättade sist. Ytterliggare ett tecken på shopoholicbeteende?

Puss babes

(och förlåt Ida att du inte haft ngt att läsa på hela dagen hihi)

Allmänt | | Kommentera |
Upp