Det här med helg.

Mycket bra sådan! Slapp fredagskväll med Idol och glass och sedan lördag och söndag i Göteborg.
Bokmässan igår, som var en fantastisk upplevelse! Dit kommer jag återvända många år framöver kan jag lova. Såg och träffade många inspirerande människor, köpte böcker och magasin och bara njöt av den hektiska och trånga men samtidigt lugna och harmoniska stämningen. Älskar att så många människor med så olika bakgrunder, liv etc kan samlas på ett ställe och verkligen ha böcker och läsning som gemensamt intresse.
 
Kvällen sepnderades sedan på hotell och gud vad det var uppskattat att bara ta det lugnt. Visst, jag chillar rätt bra här hemma oxå, men då finns det alltid någonting att göra. Igår var det bara jag och min iPad, godis från minibaren och faktiskt lyxen att ha ett helt deluxedubbelrum med två sängar till mitt eget förfogande.
 
Idag dock. Shopping i Göteborg. Jag har verkligen aldrig tyckt om Gbg om man bortser från Liseberg, och trots att jag hoppades att jag skulle ändra mig efter denna helgen håller jag fast vid att det är en stad som inte ger mig pirr i magen. Jag ville faktiskt mest bara hem. Fick iallafall med mig en kjol (som jag dock likagärna kunde ha köpt i Malmö), en kofta (som jag däremot är väldigt nöjd med) och en födelsedagspresent till en fin vän;).
 
Oj nu blev detta väldigt mycket text, men sånt händer ibland. Nu ska jag sova för jag är så sjukt trött. Fantastisk helg. Välbehövligt med en weekend och jag känner mig laddad för oktober. Yeeeeah.
Puss på er
 
 
 
| | 2 kommentarer |
Upp