Hade jag inte vetat bättre hade jag trott ...

img_8202 (MMS)

Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag gått ut i pyjamasbyxorna idag. Sjukt sköna! De ombloggade brallorna som KlingKlong hade på sig i somras. H&M 199:-. Värsta kapet! Och på tal om kap... Nu är jag påväg till min frisör... To be continued! ;). Puss

| | 2 kommentarer |

Måndag.

Jag har haft en så sjukt rolig helg!

I fredags kom jag ju hem från jobbet vid 21 i vanlig ordning. Käkade nudlar, chips och drack Cola light framför Se upp för Dårarna. Slappe deluxee va! Somnade när jag själv kände för det och bara enjoyed it.

I lördags käkade jag och mamma lunch och shoppade i Kstad. Jag kom dock inte hem med så mycket... Armanis nya doft Aqua di gioa eller vad den nu heter, men detta var bara för att jag under morgonen tappade min nästan fulla Go Girlparfym i badkaret. Så jävla b!!! Nu doftar det ju iallafall gott i mitt badrum så något positivt var det väl med detta... Den nya doftar dessutom godare;).

På kvällen var jag på Linneas 25års fest och käkade FANTASTISK mat! Trodde inte att jag skulle orka dansa under kvällen för jag ville verkligen äta av allt som fanns hehe. Massor med trevligt folk, men jag bröt upp vid 22tiden och åkte till Kstad där Emelie och Kim hade fest. Mer champagne i strupen, massor av sjukt sköna människor och senare blev det utgång på Banken, som dock inte var ngn riktig hit. Men att dansa till Hang with me med Robyn kan iofs höjja vilket ställe som helst hehe.

Igår hängde jag mest med min familj, samt älskade grannarna. Fikade, åt middag, pratade, drack, myste. Kvalitetssöndag.

Kasst skrivet blogginlägg, och jag borde verkligen sova.... men ni vet hur jag är. Nätterna är min tid ;).

Mer imorgon! Denna veckan kommer bli fab!

Pusspuss!


Allmänt | | En kommentar |

Torsdag.

Idag har jag:

* Självklart jobbat. Startat dagen med MBAmöte och tillhörande baguetter. Gått och småspanat på de ombloggade "Elin Klingbyxorna" och tror att det kan bli ett köp imorgon.

* Nästintill bestämt mig för att klippa av håret. Kortkortkort. Tänk Rihanna, eller Victoria Beckham när hon hade det som kortast.

* Råkat ladda ner ett program till min Macbook Pro och sedan fått panik när det hamnade någon toolbar i Safari. Jag är perfektionist och vill INTE ha någonting onödigt i datorn... Som tur är är det förhoppningsvis löst tack vare sis.

* Sett två program om personer med downs syndrom, och ett program om hur dels pingviner, dels citronhajar parar sig.

* Fått lönelappen och blivit sjukt glad.

* Hunnit ta en tidigare buss och därmed hunnit med ett tidigare tåg och därmed hunnit hem så jag kunde se hela Idol. Längtar tills 26/12 när jag och mina girls är på plats i Malmö Arena för fredagsfinal!

* Funderat, vridit och vänt och försökt komma fram till vad jag ska välja som 25årsprsent av de alternativ jag fått. Mycket svårt val är allt jag kan säga...  Jag har 3 veckor på mig. Ahhh!

Nu ska jag -perfektionst som jag som sagt är- betala räkningar när klockan är 12, så jag har det ur världen sen. Sen ska jag sätta på en film. Antingen The Break-up, eller Djävulen bär Prada och sedan somna till den. Ska verkligen njuta av att jag inte börjar förrän klockan 11.45 imorgon. Ahhh. Sovmorgon. Fredag. Lön och ledig helg. Kan det bli bättre???

Hoppas att ni mår bra!
Pusspuss

Allmänt | | Kommentera |
Upp