Plötsligt bara stod dom där.

Jag och Vickan vart i stan idag efter att jag jobbat min korta dag bestående av tre timmar. Frukostmöte rockar såhär på en fredag, jorååå;).
 
Iallafall så köpte vi med oss frappino från E-house och gick gatan ner, och när vi nästan precis vart redo att gå till centralen slank vi in på L and I som hade utförsäljning. Och vad står där? Jooo de perfekta svarta pumpsen. Storlek 39. Svarta. Mocka. Sjukt bra vårdad vintage. Från bästa bästa Acne. Vad jag fick betala? 270:- ! Detta händer inte! Såå himla lycklig. Kommer att få slänga i en sula bak, men de är miiiina och kommer få vara med mig tills jag typ dör!
 
Åkte sedan till Emporia och gick rundor. Käkade en pasta på Vapiano, handlade lite goda saker på både Ica och Systemet och åkte sedan hem. Med andra ord en perfekt fredag med en underbar vän=). 
 
Nu sitter jag bara hemma med ett glas vin och äter M&M och marsipanchoklad. Riktigt mysigt. Har klickat hem hela Entourageboxen eftersom CDON har grymma rabatter idag. Har tänkt köpa den länge, men idag fick jag den för 300:-. Hallå lixom? Nu kan jag hänga med Vince Chase och Turtle preciiiiis när jag vill och vem klagar på det?;) hehe.
 
Näää nu ska jag sluta prata konsumtion och strax gå och lägga mig=).
Puss finisar
| | Kommentera |

Torsdag.

Vad har hänt den sista tiden? Det svinkallt och jag kan äntligen använda mina älskade vinterjackor igen, jag har gått ner 5 kg och tycker inte att det har vart sådär jättejobbigt precis, jag har vart på en intervju inom jobbet som jag tror gick rätt bra, men man vet ju aldrig här i världen, jag har upptäckt att jag har en granne som är lika gammal som jag som jag kan hänga med på taket när han röker (sjukt nice!), fanns inga parkeringar på Maxi idag när jag skulle handla, och fick således dra till Kvantum istället.... (jag älskar Maxi... Kvantum? Not so much.), Paradise hotel borde sändas sju dagar i veckan istället för tre... I love that shit!
 
Imorgon är det fredag, och trots att det är min lediga dag ska jag till jobbet för frukostmöte. Sedan möta Vickan, shoppa och äta lunch! Jobbar helgen, men ska ändå ut på lördag om alla inblandade är friska och pigga. Jag älskar det där som kallas livet vet ni, och tänker inte låta en nedlåtande kille förstöra detta, när det finns så många fler underbara män här på jorden. En-ough!
 
Puss
| | Kommentera |

Ajax, godis och Woody Allen.

Fredag fredag fredag. Jag har längtat hela veckan faktiskt. Veckan har vart hård... Jobbat mycket, sovit för lite. Men nu är det helg och jag kan bara njuta!
När jag kom hem från Malmö gick jag till Hemmakväll för godis, och Iris för tulpaner och hyacinter. Sedan hem och käkade middag och efter det har jag bara umgåtts med Ajaxflaskan och nu är äntligen min lägenhet skinande ren. Har inte pallat städa på ett tag, men nu så=). Älskar känslan.
 
Mer än det då? "Ensam ung kvinna söker" och "Vicky Christina Barcelona". Två filmer jag aldrig sett och dessutom filmer som inte är komedier. Det händer minsann inte ofta kan jag säga men någon gång ska vara den första.
 
Sova tidigt ikväll tror jag. Trots att det är en fantastisk fredag på alla sätt, har jag ont både i ryggen och i handleden och det allt utom roligt:(.
 
Puss på er, njut av er helg!
| | Kommentera |
Upp